Izmera

Tako, kot lahko izbiramo med različnimi velikostmi čevljev in oblačil,
tako lahko izbiramo tudi med različnimi velikostmi kondomov.
TheyFit ponuja kar 95 različnih velikosti kondomov in ena izmed teh velikosti se bo popolnoma prilegala tudi tebi! Da bi našel svojo velikost kondoma, je potrebno izvesti natančno meritev.

Predstavljamo dve različni tehniki meritev za ugotavljanje točne
velikosti kondomov: prva in bolj zanesljiva tehnika je z merilnim trakom FitKit, ki si ga preneseš na računalnik in natisneš. Drugo tehniko lahko izvedeš kar z domačim ravnilom. Velikost, ki jo boš določil s pomočjo katerekoli tehnike, je popolnoma naključno
izbrana in ohranja tvojo zasebnost. Obe tehniki za izmero
najdeš spodaj!

Izmeri s FitKit

 

Prenesi FitKit s klikom na gumb "PRENESI FITKIT". Merilnik nato natisni in sledi navodilom. Merilnik FitKit ti lahko tudi brezplačno pošljemo na tvoj naslov, le kontaktiraj nas. Za natančnejšo izmero preberi še nekaj nasvetov:

Zveni povsem samoumevno, a se mnogi vseeno poskušajo izmeriti v ne povsem trdem stanju. To lahko pomeni, da boš naročil tesnejši kondom, kar prav gotovo ni dobra ideja. Kaj, če bi prosil koga, da ti pomaga?

Ko meriš obseg, ne zategni traku pretesno; potrebujš udobno velikost. TheyFit inženirji so že upoštevali element prileganja, tako da bo kondom zagotovo ostal na mestu.

Si eden tistih z ohlapnejšo kožico? Dodaj malce dolžine (Za pomoč poglej merilnik FitKit).

 

Te skrbi, da bo kondom pretesen? Dodaj malce obsega (Za pomoč poglej merilnik FitKit).

Si na meji med dvema velikostima? Izberi daljšo ali ohlapnejšo velikost.

Večina moških ima bolj ali manj enakomerno debelino penisa.
Če spadaš med tiste ostale, se izmeri na več predelih
in uporabi povprečje meritev.

Prenesi FitKit

Penis izmeri v trdem stanju kar s šiviljskim metrom ali drugim merilnikom (oblikuješ si ga lahko tudi iz papirja). Svoje mere v milimetrih vnesi s pomočjo spodnjih drsnikov. Sistem bo avtomatično izračunal velikost kondoma, ki se vam bo popolnoma prilegala.